Hem Om mig Kontakt Pris Erbjudande Nyheter

Jag heter Ingela Adolfsson.

Jag driver eget företag som IR-terapuet, klövvĂ„rdare (jag verkar klövarna pĂ„ kor) och driver en medlemssida “miljositen.se” som tar upp miljö och hĂ€lsa.

 

Jag bor tillsammans med Tomas, vÄra tre underbara barn Julia, Jack och Mark, tvÄ hundar, en katt och mina tvÄ hÀstar pÄ en liten gÄrd i Södermanland.

 

Djur har alltid varit en stor del av mitt liv dÄ mina förÀldrar driver ett aktivt lantbruk. Att jobba med djur har alltid varit sjÀlvklart för mig men att jag skulle fÄ chansen att kunna hjÀlpa djur pÄ detta unika sÀtt som IR-terapi gör kunde jag aldrig drömma om.

 

Jag Ă€r utbildat djursjukvĂ„rdare och har jobbat pĂ„ nĂ„gra olika veterinĂ€rkliniker under flera Ă„r och dĂ„ Ă€ven pĂ„ Nya Zealand. Är Ă€ven utbildad agrotekninker och har jobbat som husdjursrĂ„dgivare Ă„t HushĂ„llningssĂ€llskapet i 7 Ă„r.

 

 

Jag kom i kontakt med IR-terapi för första gÄngen dÄ jag fick mina egna bruksnordisar genomgÄngna och behandlade av numera en kollega. Jag var helt sÄld dÄ resultaten var nÄgot utöver det vanliga, nÄgot som fungerade. Jag tog kontakt med IR-terapeut Anna-Carin Gustafsson och anmÀlde mig direkt till nÀsta kurs. Jag utbildade mig pÄ hÀst men har Àven nu i efterhand lÀrt mig behandla hundar.

 

Att jobba som IR-terapeut Àr sÄ fantastiskt, att fÄ kunna hjÀlpa hÀstar och hundar sÄ att de blir, förblir friska eller att de blir friska/friskare. HÄkan Engqvist och Anna-Carin Gustafsson var vÄra enormt duktiga IR-terapeuter som utbildade oss, sen har vi Àven Herman som Àr tillverkaren av vÄra instrument. Det har tagit mÄnga Är av hÄrt arbete och forskning för att komma dit vi Àr idag med denna unika metod och detta har vi att tacka Herman, Uffe, HÄkan och Anna-Carin för som har gjort detta ur eget intresse. Jag beundrar er verkligen för att ni delar med er av era kunskaper.